Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj
PAGINA PRINCIPALĂELIBERARE COD PARAFA                                                             

ELIBERARE COD PARAFĂ

    Īn conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 1059/20.11.2003 privind declararea numinală obligatorie şi evidenţa medicilor (publicat īn MO nr. 860/12.03.2003), s-a reactualizat Registrul Naţional al Medicilor constituit din Registrele Teritoriale ale Medicilor care au la bază raportarea obligatorie a datelor privind medicii angajaţi de către unităţile sanitare publice şi private din teritoriul arondat.

    Īn acest context, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj este abilitată să acorde coduri de parafă pentru medicii care au drept de liberă practică (certificat de membru īn colegiile profesionale) şi īşi desfăşoară activitatea profesională īntr-o unitate sanitară din Judeţul Cluj.

O R A R

Actele necesare pentru eliberarea codului de parafa si ridicarea adeverintei se  transmit scanate in format pdf prin e-mail la adresa:
informatica@dspcluj.ro

Adeverinta cu codul de parafa se va comunica prin e-mail.

ACTE NECESARE

  1. Cerere tip (Download)
  2. Carte de identitate / Paşaport (īn termenul de valabilitate)
  3. Certificat de membru īn Colegiul Medicilor/ Colegiul Dentiştilor şi Avizul anual de exercitare a profesiei
  4. Certificat de medic specialist / medic primar
  5. Un act oficial (adeverintă, contract de muncă, contract de colaborare, contract de prestări servicii, etc.) din care să rezulte unitatea sanitară din Judeţul Cluj īn care īşi desfăşoară activitatea.


pagina principală© 2010 Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj